“Страждає зараз це США смердюче. У них там голод і холод” – перехоплена розмова окупантів

Воєнна розвідка України оприлюднила чергову перехоплену розмову окупанта з рідними в РФ.

Загарбник розмовляє зі своєю дівчиною. В процесі розмови вона заявила, що “страждає зараз це США смердюче. У них там взагалі голод, холод”, йдеться в запису, повідомляє Gazeta.ua.

Також він розповідає, що їх підрозділ перебуває під постійними обстрілами за 21 день жодного разу не було, щоб в їхній квадрат “не прилітало”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Стріляли у бік своїх зв’язківців” терорист з ОРДО поскаржився на пияцтво командирів

Натомість дівчина розповіла йому про зраду інформацію про місцерозташування певних підрозділів передають іноземним розвідникам.

“31 бригаду здали. Не всю, а якусь роту. 76 людей привезли нещодавно. Здав всій же. Полковник Матьковський. Я потім спілкувалась з ФСБешником самарським, мій знайомий. Він каже, так. Все це правда. У нього на рахунку 17 мільйонів знайшли”, каже вона.

Окупант не здивувався сумі і перепитав, чи йдеться про долари. У дівчини відповіді не було.

Російські загарбники платять по $20 тис. хабаря, щоб утекти з війни. Саме стільки коштують документи про “демобілізацію” окупанта й повернення додому. Про це свідчить чергова телефонна розмова росіян.

Батько-терорист, якого мобілізували в ОРДО, говорить сину, що намагається “вийти на тих”, хто б допоміг їм обом “демобілізуватися”. Зізнався, що навіть не пошкодує продати автівку заради цього.