Ворог знову обстріляв Харківщину: є загиблі та поранені

Росіяни протягом доби обстрілювали Слобідський район Харкова.

Вночі загарбники випустили ракету з боку Бєлгорода по Індустріальному району. Пошкоджено промислові будівлі. Рятувальники загасили пожежу. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

На території області ворог обстрілював Ізюмський, Харківський, Богодухівський та Чугуївський райони. Отримали пошкодження приватні будинки, господарчі споруди та виробничі потужності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може спробувати захопити Харків і область Синєгубов

В Ізюмському районі під обстрілами троє людей загинули, ще двоє отримали вибухові травми. У Чугуївському районі загинула одна людина, ще одна зазнала поранень.

У Харкові одну людину госпіталізували. Ще одна постраждала у Харківському районі.

На Харківському напрямку ворог обороняє зайняті території. У районі Ізюма окупанти перегруповуються, щоб продовжити наступ на Слов’янськ.

Російські окупанти вже кілька днів поспіль обстрілюють Харків. Постраждали Немишлянський та Індустріальний райони міста. Але причин для централізованої евакуації населення з міста немає. Ситуація складна, але контрольована.

28 червня російські окупанти обстріляли Харків, влучили в підприємство в Індустріальному районі. Постраждали п’ятеро людей. Також ворог завдав авіаударів по Харкову й області.

На Харківському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли по елементах інфраструктури в районах міста Харкова та В’ялівського водосховища. Дії ворожої штурмової групи в районі населеного пункту Уди українські воїни рішуче придушили: противник відійшов.