“Друга армія” не відрізняється від талібів” – Подоляк прокоментував ракетний обстріл Києва

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк відреагував на ранковий обстріл Києва російськими ракетами.

Він порівняв ЗС РФ з терористичними організаціями. Про це написав у Twitter.

Подоляк наголосив, що зранку в неділю киян розбудив не спів птахів, а чергові вибухи. Вони сталися від того, що чотири “високоточні” російські ракети влучили в житлові об’єкти в центрі столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська ракета пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС

“Друга армія світу” нічим не відрізняється від талібів чи “Хезболли”, які знищують цивілізацію. Але на терористів завжди чекає один фінал розплата”, підкреслив він.

Уранці 26 червня Росія вкотре обстріляла Київську область та Київ. Попередньо, випустила 14 ракет. В області спрацювала протиповітряна оборона. Збита одна ракета.

У Києві один з “прильотів” припав на житлову багатоповерхівку на Лук’янівці. Через це в будинку спалахнула пожежа. Пошкоджені будівельні конструкції з першого до сьомого поверху. Частково зруйновані сьомий, восьмий і дев’ятий поверхи. Рятувальники шукають людей під завалами, одна людина загинула.

Окупанти цілилися в оборонне підприємство, яке розташоване в Шевченківському районі. Робили це втретє, повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що ранкові ворожі обстріли міста могли бути символічними з боку РФ. Імовірно, вони пов’язані із самітами G7 і НАТО.