Росія вгатила по громадах на Миколаївщині

Минулої доби, 25 червня, російські окупанти продовжили гатити по мирних населених пунктах Миколаївської області.

Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич в Тelegram.

Ситуація в регіоні на ранок 26 червня, за даними мера:

Баштанський район

Близько 14:00 окупанти обстріляли Широківську громаду. Влучання по промисловій інфраструктурі. Близько з 23:30 до 5:00 обстрілювали поза межами населених пунктів, влучання по сільськогосподарських угіддях. Потерпілих немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв вранці сколихнули вибухи (оновлено)

Миколаївський район

Увечері 25 червня внаслідок потрапляння уламків боєприпасів у село Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа господарчої будівлі на території приватного домоволодіння.

Вознесенський та Первомайський райони

День та ніч минули “відносно спокійно”.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто постійно обстрілюють, росіяни все ще намагаються взяти його в облогу. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви або поранених серед цивільного населення в місті й Миколаївській області.

Наступ російських окупантів на Миколаїв став би “дорогою в один бік” для них. Для цього РФ знадобилося б зняти з усіх напрямків усі свої війська, каже колишній командувач оборони Миколаєва генерал-майор Дмитро Марченко.