Миколаїв вранці сколихнули вибухи (оновлено)

У неділю вранці, 26 червня, в Миколаєві пролунали потужні вибухи.

Інформація про це з’явилася в низці Тelegram-каналів, передає Gazeta.ua.

Був це обстріл або робота протиповітряної оборони, поки що невідомо. Офіційної інформації про вибухи немає.

Сигнал повітряної тривоги в Миколаєві оголосили о 5:15. Станом на 7:15 відбою не було. Тож небезпека залишається, перебувайте в укриттях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Термінова евакуація” з Миколаєва: Кім спростував повідомлення у ЗМІ

Оновлено: причиною ранкових вибухів у місті є не “прильоти”, а знищення ворожого безпілотника, повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

“Як повідомили у військовій комендатурі оборони міста, наші захисники знищили ворожий безпілотний літальний апарат. Ним окупанти проводили повітряну розвідку та наведення артилерії на Миколаївщині”, – написав він в Тelegram.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто постійно обстрілюють, росіяни все ще намагаються взяти його в облогу. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви або поранених серед цивільного населення в місті й Миколаївській області.

Наступ російських окупантів на Миколаїв став би “дорогою в один бік” для них. Для цього РФ знадобилося б зняти з усіх напрямків усі свої війська, каже колишній командувач оборони Миколаєва генерал-майор Дмитро Марченко.