“Ця ракетна показуха нічого не змінює” – Зеленський прокоментував сьогоднішні обстріли

Російські окупанти змушені на п’ятий місяць війни влаштовувати таку ракетну показуху, яка стратегічно для Росії нічого не змінює.

Всі ракетні обстріли відбуваються з однією метою показати, що нібито Росія щось може дотиснути, що нібито російській армії щось вдасться, сказав президент України Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення, повідомляє Gazeta.ua.

“45 російських ракет за ніч і ранок однієї сьогоднішньої доби. Житомирська область, Львівщина, Чернігівщина, Миколаїв. Надвечір іще ракети. Різні типи, різні райони запуску…”, сказав Зеленський.

Це не просто руйнування нашої інфраструктури, це також і дуже цинічний, прорахований тиск на емоції наших людей. Але це не нас, а ми дотиснемо, запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакували Кривий Ріг. Там спрацювала ППО ЗМІ

“Такий етап війни складний морально, складний емоційно. Коли знаємо, що у ворога все одно нічого не вийде, коли розуміємо, що все одно зможемо захистити нашу державу, але не відчуваємо часових меж цього, не відчуваємо, скільки ще ударів, втрат, зусиль буде, перш ніж побачимо, що перемога вже на нашому горизонті”, заявив президент.

Він розповів, що в понеділок братиме участь у саміті “Групи семи”. На тижні відбудеться й саміт НАТО. Зеленський впевнений, що 45 ракет це ще одне підтвердження нашої позиції.

“Санкційних пакетів проти Росії недостатньо, збройної допомоги для України треба більше і що системи протиповітряної оборони сучасні системи, які є в наших партнерів, мають бути не на полігонах або на зберіганні, а в Україні, де вони зараз і потрібні”, сказав Зеленський.

Російські окупанти атакували ракетами Рівненську область, про це стало відомо ввечері.

Вранці 25 червня РФ завдала масованих ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині. З літаків і землі з території Білорусі ворог випустив 20 ракет. Також росіяни ракетами атакували Хмельниччину, Житомирщину, Львівщину.