“Це наше рішення” – Мірошниченко з дружиною всиновлять дитину

Ведучий Тімур Мірошниченко із дружиною Інною вирішили усиновити дитину.

За словами Мірошниченка вони хотіли цього ще до війни. Остаточне рішення прийняли після повномасштабного вторнення Росії. Про це ведучий розповів в інтерв’ю Аліні Доротюк.

“Ми почали говорити про усиновлення так, наче ми це вже узгодили. Ми навіть не обговорювали це питання. Просто почали говорити у такому ключі, ніби це вже доконаний факт. Це наше рішення”, каже.

За словами зірки, їхня сім’я морально готова до усиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко побачив сім’ю уперше з початку війни: зворушливе відео

“Діти з дитячого будинку дуже різні. Якщо вони травмовані, а ми не можемо знати, яке життя було до знайомства з нами, нам із цим працювати і нам нести цей хрест. До цього потрібно бути готовим, щоб це не було якимось сюрпризом. Морально ми готові до того, що це буде випробування”, каже дружина Мірошниченка.

Подружжя сподівається, що усиновити дитину вони зможуть через рік чи два. Кажуть, що будуть усиновлювати дитину за покликом серця.

“Це однозначно від серця, ти ж не можеш собі напланувати. Ти ж не прийдеш і не скажеш: “Покажіть усіх”. Це ж трохи інша історія. Тут треба конект відчути. Він може бути відчутним лише під час живої зустрічі. Коли відчуємо, що це наша дитина, тоді будемо усиновлювати”, підсумував Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко від 2018 року живе у шлюбі з Інною Рудник. Разом вони виховують двох дітей: доньку та сина. З початку війни Інна з дітьми жила в Німеччині. Повернулась до чоловіка після трьох місяців розлуки. Додому сім’я ведучого повернулася через відсутність житла. Але остаточну крапку у питанні повернення додому поставив Мірошниченко. Він вирішив: “Сім’я повинна бути разом”.