На півдні розбили російську ДРГ, гелікоптери знищили командний пункт

Українські захиснии розбили російську диверсійно-розвідувальну групу, яка на півночі Херсонщини намагалася проникнути в тил наших військ.

Про це повідомив речник Оперативного командування “Південь” Владислав Назаров.

“Наразилася на вогневу відсіч і, понісши втрати, відступила”, розповів.

На світанку українські гелікоптери нанесли удар по командно-спостережному пункту окупантів і скупченню їхньої військової техніки.

Вночі знищили дев’ять російських окупантів, самохідну гаубицю “Мста-С” і легкий багатоцільовий транспортер-тягач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто херсонського колаборанта Ковальова підірвали – розвідка підтвердила

Ситуація в операційній зоні на південному напрямку стабільно напружена і потужний контроль наших сил, повідомляють.

Окупанти відступають на запасні рубежі оборони. При цьому застосовують тактику ракетних ударів, обстрілів важкою артилерією й реактивними системами залпового вогню щойно звільнених або глибоко тилових територій.

Вночі росіяни обстріляли з реактивної системи залпового вогню “Смерч” місто Апостолове на Херсонщині. Стріляли по соціальній інфраструктурі і приватному житловому сектору забороненими касетними снарядами.

Зруйновали кілька будівель, є поранені. Місто частково без світла і води. На вулицях та подвір’ях після обстрілу залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей у безпечні місця.

23 червня ворог випустив крилаті ракети по Миколаєву і Одещині. Вчора окупанти теж обстріляли ракетами місто. Троє людей дістали поранення.