У кольорах прапора: показуємо ідеї патріотичного манікюру на літо

Цьогоріч справжнім трендом є патріотичний манікюр. Ще на початку березня інститут Pantone присвятив Україні два кольори – Freedom Blue (“вільний синій”) та жовтий – Energizing Yellow (“бадьорий жовтий”). Тепер ці кольори обирають у цілому світі.

Манікюр у синьо-жовтих відтінках залишаються актуальними майже чотири місяці. Однак влітку він буде дуже доречним, бо виглядає органічно і вдало з яскравими речами. Про це пише “24 канал”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити волосся від палючого сонця, морської води і пилу: поради на літо

Нейл-майстри все частіше пропонують ідеї з синім і жовтим кольором на обох руках. Також вдалим варіантом буде манікюр з патріотичними деталями: намальованим блакитно-жовтим серцем, тризубом або прапором.

Актуальним залишається френч, але нігті замість білого лаку покривають синім чи жовтим.

Індивідуальності манікюру додадуть символічні надписи “Україна” та “Слава Україні”. Також обирають вишиваний орнамент чи зображення народних символів країни.

Трендовим цьогоріч є манікюр і педикюр в одному стилі. Такий нейл-дизайн надає образу шарму та жіночності. А також це свіжо й гармонійно. Класикою залишається френч. Модним на сьогодні вважають кольоровий. Обирайте жовтий, зелений, синій, помаранчевий або ж фіолетовий відтінки. Ефектний вигляд має ніжний “місячний” манікюр та педикюр. Можна доповнити стразами, блискітками чи фольгою.