Загарбники весь день гатили по Харківщині: є загиблі і поранені

22 червня ворог продовжував обстрілювати житлові райони Харкова та населені пункти Харківської області.

Загинули та поранені мирні люди, повідомив в Telegram очільник Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

Мешканців області закликають бути максимально обережними, без нагальної потреби не перебувати на вулицях та при сигналах тривоги ховатися в укриття.

Загарбники намагаються стримувати просування ЗСУ та не допустити їх виходу до державного кордону, укріплюють свої позиції.

У районі Ізюма ворог продовжує штурмові дії в напрямку міста Слов’янськ. Ізюмський напрямок для них лишається стратегічним.

“Наші захисники протидіють ворогу, завдаючи йому втрат. 93 ОМБР, яка захищає наші позиції на Ізюмщині, знищила вже 11 одиниць ворожої техніки танки, БМП та бойові машини “Рись”, – написав Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині окупанти “накрили” артилерією позиції ЗСУ – Генштаб

Внаслідок обстрілу Немишлянського району Харкова четверо мешканців отримали поранення. У селі Пришиб Ізюмського району загинули п’ятеро жінок. У місті Балаклія один цивільний зазнав поранення.

У Золочеві з-під завалів дістали тіла ще двох загиблих. Загалом внаслідок цього обстрілу загинули троє людей. У Чугуєві двоє мирних людей загинули, четверо зазнали поранень. В селі Тихопілля Лозівського району один поранений.

Минулої ночі російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами Харків і населені пункти області. Є загиблі та поранені.

21 червня окупанти обстріляли Індустріальний район Харкова. П’ять осіб загинуло, 11 поранених. Влучили у комерційні та житлові будівлі. Жодного військового об’єкта там немає. Попередньо стріляли з РСЗВ “Ураган”.