В Міноборони розкрили секрет переваги рашистів над ЗСУ

російські загарбники у кілька разів переважають Збройні сили України за наявною кількістю озброєння і боєприпасів.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.


Олександр Мотузяник
речник Міністерства оборони України

«Незважаючи на величезні втрати в особовому складі і техніці, окупанти наразі переважають українських оборонців в озброєнні і намагаються перемогти виключно кількістю. На окремих напрямках на 1 постріл української артилерії припадає 6 і більше пострілів противника. При цьому ефективність дій російських піхотних підрозділів залишається низькою, особливо в умовах міської забудови»

Він також наголосив, що ворог не припиняє інтенсивний вогонь по позиціях сил оборони уздовж всієї лінії зіткнення в Донецькій і Луганській областях. А найгарячішою точкою фронту він назвав Сєвєродонецьк.

Читайте також

Нагадаємо, вранці 22 червня окупанти випустили сім ракет по Миколаєву.

21 червня рашисти обстріляли пляж на озері Золота Рибка у місті Часів Яр на Донеччині. Одна людина загинула, є поранені, серед яких діти.

Також окупанти обстріляли Криворізький район у Дніпропетровській області. Під вогонь противника потрапили Апостолівська і Зеленодольська громади.

Крім того, росія перекидає озброєння до білорусі. Минулої ночі на територію країни привезли нову партію ракетних установок для ЗРК «С-300» та один ЗРПК «Панцир».