У Росії військові підірвалися на власному снаряді

Від вибуху снаряда у Володимирській області РФ померли троє військових та один цивільний.

Снаряд вибухнув під час розвантажування боєприпасів на складі у військовій частині. Про це повідомляє “Интефакс” із посиланням на військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії горить найбільше газове родовище – відео

Повідомляють, що у частині сталася мимовільна детонація боєприпасу.

На складі почалася пожежа. Згодом її загасили. Російські військові заявляють, що загрози для найближчих населених пунктів немає.

На території Російської Федерації почастішали як звичайні пожежі, так підпали і вибухи після того, як країна-загарбниця вторглася в Україну.

В Ростовській області горить Новошахтинський нафтопереробний завод, який належить куму Путіна Віктору Медведчуку. Пожежа могла спалахнути внаслідок удару безпілотника.

3 червня в Росії спалахнув столичний бізнес-центр “Гранд Сетунь Плаза”. Пожежі присвоєно максимальний рівень складності, повідомляли російські ЗМІ. Щонайменше дві людини постраждали, ще 11 встигли врятувати.

4 червня у російському Комсомольську-на-Амурі, що в Хабаровському краї, чоловік підпалив будинок Росгвардії. За попередньою інформацією, 50-річний невідомий підійшов до будівлі з каністрою. За одними даними, він зміг зайти всередину і розлив пальне там, за іншими – просто поставив каністру на ґанок і підпалив. Згодом його затримали