Російські терористи вдарили по пляжу, де купалися діти: багато жертв

21 червня внаслідок ворожих ударів по пляжу на озері Золота Рибка у місті Часів Яр Бахмутського району Донецької області поранення отримали шестеро дітей віком від 9 до 16 років.

Про наслідки вчорашнього обстрілу російськими окупантами Часового Яру повідомив у середу голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

“Росіяни завдали удару по пляжу у межах міста. За попередньою інформацією, використали касетні снаряди”, – ідеться у повідомленні.

Всього внаслідок обстрілу загинула людина, ще 11 дістали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінська армія вбиває українських дітей: оновлена статистика

“Це ще один воєнний злочин росіян на нашій землі. Все ретельно документуємо. За все доведеться відповідати”, – додав Кириленко.

У ніч проти 21 червня окупанти обстріляли школу в Авдіївці на Донеччині. Били снарядами реактивних систем залпового вогню “Град” із магнієвим зарядом. Це вже третя школа, знищена росіянами в Авдіївці. Всього ж на Донеччині окупанти зруйнували майже дві сотні шкіл.

Того ж дня внаслідок обстрілу ворогом села Безруки Харківського району Харківської області смертельні поранення отримала 8-річна дівчинка.