“Мародерство ж Путін дозволив. Указ такий видав” – перехоплена розмова окупантів (18+)

Дозвіл на мародерство в Україні російським загарбникам дав особисто президент країни-агресорки РФ Володимир Путін.

Тож крадіжки під час війни не вважаються злочином. І карати за це в Росії ніхто нікого не буде. Про це йдеться в новій перехопленій розмові окупантів, яку опублікувала Служба безпеки України на YouTube.

І росіяни радіють цьому.

“Тобто це, коротше, не карається, що ми мародеримо. Це дозволено. Путін дозволив же. Указ видавав, що мародерство дозволено”, – розповів загарбник дружині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати окупанта розповіла про “страшні втрати” росіян – перехоплена розмова

Окупант заздрить старшині, який “телевізори намародерив, пральні машинки, гриль”. Тому склав власний “бізнес-план”. Росіянин хоче намародерити собі військову екіпіровку, бо окупантам доводиться купувати обмундирування самим.

“Я сиджу в цих (намародерених. – Gazeta.ua) берцях, а вони, знаєш, як чешки, еб*ть. Ну, просто чешки. А візьми наші статутні: по два кілограми один важить. У них, по-перше, нога пітніє. А ці – продуває… З вентиляційною тканиною, ну ох*єнні”, – захоплюється загарбник.

Увага! Відео містить ненормативну лексику.

Один з російських командирів заявив дружинам окупантів, що їхні чоловіки перебуватимуть на війні в Україні ще довго.

Їх збираються тримати там до 2024 року. Про це свідчить чергова перехоплена розмова російського військового з дружиною, яку опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За словами терориста, вони перебуватимуть в Україні пів року, після чого їх на два тижні відпустять у Росію. Далі знову відправлять в Україну на пів року. Водночас він заявив, що його бригада із Сахаліну “найвідсталіша”.