Данілов про Подоляка: З якого переляку він зараз є голосом армії?

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов не розуміє, на яких підставах радник голови Офісу президента Михайло Подоляк публічно висловлюється про кількість необхідної зброї для української армії.

Про це він заявив в інтерв’ю, передає “Ліга.net”.

Раніше Подоляк писав, що Україні для паритетної війни з РФ треба 1 тис. гаубиць 155-мм, 300 реактивних систем залпового вогню та 500 танків. Журналісти запитали Данілова, чи погоджується він з такими розрахунками Подоляка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РНБО розповіли, коли очікувати зброю від США по лендлізу

“Я не розумію, чому він робить такі заяви. Він представник Генштабу? Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії. Я його бачив тільки на пеньках у Януковича (президента-втікача України Віктора Януковича. – Gazeta.ua)”, – відповів Данілов.

На думку секретаря РНБО, такі речі має озвучувати головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала та міністр оборони Олексій Резніков.

Брак зброї в України не дозволяє ЗСУ паритетно воювати з російськими окупантами, наголосила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Додала, що зараз є проблема у швидкості надходження зброї від інших країн.