Росіянка, яка живе на Сумщині, публічно зреклася громадянства РФ та спалила паспорт – відео

Громадянка Росії, яка живе у Білопільському районі Сумської області, публічно зреклася свого російського паспорту.

Жінка вирішила його спалити. Про це повідомляє ДБР у Telegram.

Відомо, що Державне бюро розслідувань перевіряє громадян РФ щодо можливої співпраці з ворогом. Однак росіяни, які живуть в Україні та не потрапляють під вплив російської пропаганди, засуджують агресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Путін – ворог світу” – росіяни почали спалювати свої паспорти

Зазначається, що жінка, яка вирішила спалити російський паспорт, зробила це на тлі зруйнованого будинку. Вона заявила, що прожила в Україні 21 рік і жодного разу не відчувала утисків у свій бік, зокрема, через російську мову, якою вона спілкується.

“Я засуджую керівництво Росії та її армію, що принесли сюди горе. Україна вільна і її не потрібно ні від кого звільняти. За моєю спиною один із будинків, який знищили мої земляки. Тому на знак протесту я публічно знищую паспорт громадянина РФ”, – наголосила вона.

Мешканець Одеси на знак протесту публічно спалив свій паспорт громадянина РФ, щоб ніколи не мати нічого спільного з росіянами. Він додав, що коли розпочалась війна, родичі, які живуть в Росії, кликали його додому. Однак чоловік назвав їх “зомбованими” і відмовився повертатися до країни-агресорки.