Випередила

“У країні війна, а ведмедик Тедді разом із пані Оксаною ніяк не вгамуються. Шановна, людям нині не до веселощів! Якщо хочете святкувати, то робіть це тихо. До чого ця показуха?” пише у фейсбуку Людмила. Обурюється, що односельчанка Оксана опублікувала на своїй сторінці фото з ростовою лялькою ведмедиком Тедді.

Обидві мають кафе в одному селі. З початком повномас­штабної війни у закладах замовляють лише поминальні обіди. Але якраз перед нападом Росії Оксана придбала для бізнесу цю ляльку. Тепер почала делікатно рекламувати її, вітаючи своїх родичів зі святами.

 Люда мріяла про такого ведмедя, тому й біситься, сміється Руслан, який живе в тому ж селі. Вона в січні їздила до доньки у Вінницю, вітала її з 20-річчям. На свято замовила двометрового ведмедя, що танцював з усіма гостями. Потім розповідала ­нашим жінкам, що ближче до випускних вечорів і у своє кафе купить такого ж. По секрету казала подрузі, що за 10 фотосесій відіб’є його вартість. А тут Оксана її випередила. Сама розумієш: на одне село двох ведмедів забагато.

Запитую в Руслана, чому Оксана не зважає на образи конкурентки?

 Навіщо їй виправдовуватись? Усі в селі добре знають родину Оксани. Старший племінник пішов добровольцем на війну. Вона з чоловіком і донькою щотижня возять продукти у волонтерський центр. А ведмедика, до речі, багато хто з нашого села вже замовляв. Але просять не показувати в інтернеті їхніх фото, щоб Людмила менше базікала.