Загарбники накрили Гуляйполе з РСЗВ

Російські загарбники обстрілюють цивільні інфраструктури у Запорізькій області.

Зокрема, 3 червня відкрили вогонь з реактивних систем залпового вогню по місту Гуляйполе, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація в Telegram.

Основні сили й засоби окупанти продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, посилили свої підрозділи в районі Василівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстрілюють Гірську громаду і штурмують Сіверськодонецьк, є жертви – Гайдай

До того ж, загарбники здійснили обстріл з РСЗВ по цивільній інфраструктурі та мирних домогосподарствах у Гуляйполі, а також з артилерії сіл Преображенка та Успенівка. У результаті російських артилерійських ударів було пошкоджено близько 11 будинків та два магазини.

Ворог завдав авіаційного удару в районі Кам’янське. Українські захисники відповідали вогневими ударами.

Також ворог обстрілював позиції підрозділів ЗСУ вздовж лінії зіткнення з усіх видів озброєння в районі населених пунктів: Млинівка, Затишшя, Мала Токмачка, Полтавка, Новопіль, Ольгівське, Времівка, Зелений Гай, Гуляйпільське, Червоне, Гуляйполе, Оріхів, Кам’янське, Малі Щербаки та Чарівне.

Із Запоріжжя обмежили виїзд на тимчасово захоплені та окуповані території України. Це стосується людей на приватному транспорті.