Артилерія РФ “накрила” Дніпропетровську область

Російський ворог не припиняє обстрілювати Дніпропетровщину.

Під приціл ворожої артилерії знову потрапила Зеленодольська громада. Обійшлося без постраждалих, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

За його словами, останні ніч і ранок в регіоні були “набагато спокійніші, ніж вечір напередодні”.

“У Мар’янському, яке увечері (2 червня. – Gazeta.ua) сильно постраждало через ворожу атаку, працюють фахівці – відновлюють газ та світло”, – додав Резніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог обстріляв Дніпропетровську область: є поранені діти

По населених пунктах окупанти не влучили. Після вчорашніх обстрілів та негоди в декількох прикордонних селах Криворізького району зникло електропостачання. Працівники ДТЕК вже частково його відновили. Роботи тривають, уточнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Тelegram.

“На деяких ділянках Криворізького напрямку окупанти активізували ведення повітряної розвідки та намагалися проводити штурмові дії. Але отримали від наших захисників відсіч й відступили на зайняті раніше позиції.

Станом на цю хвилину окупаційних військ на Дніпропетровщині немає. Ситуація контрольована, в громадах області все спокійно”, – підсумував чиновник.

Російські окупанти ввечері 2 червня обстріляли Дніпропетровщину касетними боєприпасами, “Ураганами” і мінометами. На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ.