“Винен той, хто прийшов на чужу землю” – загарбники визнають, що Росія є агресором у війні

У телефонній розмові жінки з Росії з чоловіком-окупантом, який перебуває на території України, вона заявила, що завжди винен той, хто приходить на чужу землю.

Своєю чергою, загарбник погоджується з нею та запевняє, що нібито все розуміє. Запис перехопленої розмови опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на YouTube.

На початку дружина окупанта передала йому повідомлення від його матері, у якому та закликає його написати рапорт і повертатися в Росію. Вона заявила, що готова приїхати й зустріти його біля одного з прикордонних міст.

Жінка також заявила, що вважає, нібито Володимир Зеленський зміг би піти на поступки, однак цього йому не дозволить зробити український народ.

“Якщо він погодиться на це (шантаж Росії. – Gazeta.ua), то вони його самі знесуть. Він же представляє волю народу, не так, як у нас”, – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдати тікають з армії РФ попри погрози розстрілів і покарань – перехоплена розмова

Чоловікові вона також повідомила, що українці не пробачать звірств, які накоїла російська армія.

Своєю чергою, терорист заявив, що з боку України теж нібито немає “нічого святого”, а також закликав дружину не думати, що лише росіяни погані.

“Я думаю, що винен той, хто прийшов на чужу територію. Все! У когось є святе, у когось – немає. Всюди є хороші й погані. Але до нас же ніхто не прийшов з танками”, – відповіла вона.

Після цього загарбник заявив, що він “сам все знає, сам усе розуміє”.

Російські окупанти збираються дочекатися 30 травня та відмовлятися від війни в України. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова двох терористів. У ній розповідають, що не можуть протистояти ЗСУ, тому що немає для цього зброї.