Окупанти з новою силою вгатили по Лисичанську і Сіверськодонецьку: показали наслідки

25 травня росіяни нанесли потужний та довготривалий артилерійський удар по Лисичанську.

Ворог намагався штурмувати нашу оборону поблизу Устинівки. В той же час артилерією нищив це село та розташоване поряд місто Лисичанськ. Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Як наслідок, двоє загиблих в Устинівці та один в самому Лисичанську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу окупанти на Донбасі обстріляли більше 40 населених пунктів

Зафіксоване потрапляння снаряду в центр надання гуманітарної допомоги, пошкоджено волонтерський автомобіль, якій доставляв їжу на Луганщину.

Серед руйнувань 11 багатоповерхівок та будівля підприємства “Імпульс” у Сіверськодонецьку. Вісім багатоповерхівок та приватних будинків, будинок культури і Центр надання адміністративних послуг у Лисичанську. Чотири будинки в Привіллі, по два в Новодружеську та Гірському.

“Це все міста, різної площі та з різною кількістю населення, але міста. В селах и селищах пошкоджень житлового фонду в рази більше. Сіверськодонецьк і Новозванівка минулої доби витримали декілька авіаційних ударів. Зараз ворог намагається закріпитися в районі Сіверськодонецька”, – повідомив Гайдай.

На Донецькому та Луганському напрямках російський ворог не припиняє штурмувати населені пункти. Головні зусилля противник зосередив на взятті під повний контроль Лимана й спробах покращити тактичне положення поблизу Сіверськодонецька та Авдіївки. Ворог намагається закріпитися в районі Сіверськодонецька. Штурмував у напрямку населеного пункту Устинівка, однак успіху не мав.