Ситуація зі зброєю зараз не критична – радник глави МВС

Ситуація із озброєнням зараз не є критичною.

Хоча воно все ще потрібне Україні у великих обсягах, але ситуація дещо стабілізувалася, повідомив “24 канал” з посиланням на заяву радника міністра внутрішніх справ України Ростислава Смірнова.

За його словами, повністю країна буде забезпечена необхідним десь за місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США розповіли, чи нададуть Україні ядерну зброю

“Процес надання нам зброї вже запущений і працює на повну. Розвідки провідних країн та наші аналітики говорять, що Україна накопичить потрібний військовий, збройний та людський потенціал через місяць”, стверджує Смірнов.

Однак, він зазначає, що важко спрогнозувати поставку британської зброї. Смірнов говорить, що не всі країни хочуть пропускати це озброєння.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Україні потрібна зброя, здатна вражати противника на далеких дистанціях.

Президент США Джо Байден офіційно оголосив про ухвалення законопроєкту про фінансування української армії. Він включає $40 млрд на підтримку України. Ці кошти дозволять відправити в Україну ще більше зброї та боєприпасів.

Велика Британія по всьому світу шукає та купує радянську зброю для України, повідомив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.