Лукашенко заявив, що у нього будуть “свої мерседеси”

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у них будуть “свої мерседеси”. У країни нібито розгорнуть програму імпортозаміщення.

Лукашенко на зустрічі із губернатором Нижегородської області Глібом Нікітіним сказав, що санкції підштовхнули Білорусь та Росію до інтенсивного розвитку та взаємодії, пише “Наша Ніва”.

Він вважає, що промисловість двох країн має потенціал для виготовлення будь-якої продукції. Але в окремих галузях потрібно покращити якість, щоб вона була на світовому рівні. На це теж потрібен якийсь час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь почала другий етап підготування військ і радіомоніторинг на кордоні з Україною

“Добре, не їздитимемо в цей час на мерседесах. Поки що проїдемося на своїх автомобілях, які у нас були. Нещодавно Росія заявила про намір випускати “Лади”, “Москвичі”. А що поганого? Це вже не ті радянські москвичі, звичайно. Але, можливо, ще й не мерседеси. Настане час – будуть у нас і свої мерседеси. На це часу багато не треба”, – вважає Лукашенко.

Україна змушена резервувати частину військ на випадок, якщо Кремль змусить Білорусь вторгнутися. Вздовж кордону постійно активно маневрують білоруські війська. У північних областях, звідки вигнали загарбників, відбуваються обстріли з території РФ, написав міністр оборони Олексій Резніков.