“Русскій воєнний корабль…всьо” – Укрпошта випустить нову серію марок

Укрпошта анонсувала початок продажів другої серії марок із російським воєнним кораблем.

Цього разу він присвячений потопленню крейсера “Москва”. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у Telegram.

Серія цього разу має назву “Русскій воєнний корабль…всьо”. Її випустять на День морської піхоти України, 23 травня. Саме цей день буде 40-м після “загибелі” російського військового крейсеру “Москва”.

Марка вийде накладом 5 млн примірників у двох номіналах. Перший – “Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!” F для відправлень Україною, другий – “” W для міжнародних відправлень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі випустили поштову марку з Зеленським за 3300 грн – весь тираж розкупили

Один аркуш із трьома марками й трьома купонами коштуватиме 69 грн і $4,5 відповідно. Придбати його можна буде в 1500 відділеннях Укрпошти, зокрема, у районних центрах.

На продаж також є ліміт – два блоки по три марки будь-якого номіналу одному покупцю. Марки й товари із символікою представлять на п’яти онлайн-майданчиках, зокрема на міжнародних. На них можна буде зробити пожертви на підтримку української армії та постраждалих від воєнних дій.

Укрпошта хоче випустити поштову марку, присвячену перемозі Kalush Orchestra на Євробаченні-2022. Дизайн марки розроблятимуть окремо, оскільки мають це затвердити з Євробаченням.