Ще трьох працівників ЗАЕС звільнили за “святкування” 9 травня з окупантами

Ще троє поціновувачів Росії звільнили із Запорізької атомної електростанції.

Учасників влаштованих окупантами акцій, які відбулися в Енергодарі 9 травня, звільнили з роботи, повідомляє Енергоатом у Telegram.

“У вільне плавання на пошуки нових роботодавців відправляються ще троє вже колишніх працівників ЗАЕС та ВП “Атоменергомаш”. Ще раз наголошуємо, що Енергоатом з повагою вшановує пам’ять усіх героїв – переможців у Другій світовій війні, але вважає неприпустимою участь українців у спільних заходах з окупантами, які щодня вбивають українців на нашій землі, захоплюють і знищують українські міста”, – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захоплював атомну електростанцію: на ще одного російського генерала чекає тюрма

Відомо, що йдеться про вже колишню начальницю сектору з правового забезпечення ВП “Атоменергомаш” Марію Столярову, Валентину Корощенко, яка керувала однією дільницею цеху господарського обслуговування Запорізької АЕС та Олену Барабанову, яка була інспекторкою з табельного обліку обліково-аналітичної групи цього ж цеху.

Трьох працівників Запорізької атомної електростанції звільнили з роботи 11 травня. Їх помітили на марші “безсмертного полку”, який влаштували російські терористи.