Каменських випустила пісню про трагедію в Україні: “Важливо, аби війна не перетворилася на тишу”

Артистка Настя Каменських презентувала нову пісню про російську агресію проти України. Цього разу – англійською.

Співачка презентувала чуттєвий сингл You crying про трагедію в Україні та закликала українців боротися за незалежність і щастя нації. Прем’єрою поділилася в Instagram.

“Зараз так сильно хочеться обійняти кожного українця. Підтримати. Хоч на трохи забрати той біль, який наразі відчуваємо ми всі. Але, хоч нам і болить, ми разом, ми сильні. Україна не здається. Вона продовжує боротися за незалежність і щастя своєї нації. І цей подвиг бачить вся планета”, – наголосила Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Хай вороги тремтять!”: грузинський співак Ото Немсадзе випустив пісню на підтримку України

Додала, що зараз важливо, аби світ не почав забувати про війну, яку веде РФ проти України з 24 лютого.

“Нам важливо, аби війна в Україні, яка є справжнім геноцидом українського народу, не перетворилася на тишу. Адже тільки-но жорстокість стане чимось “звичним” і породить мовчання, стануть чутні розбиті серця мільйонів мирних жителів”, – зазначила співачка.

Каменських відкрила церемонію Latin American Music Award. Також вона продемонструвала свій образ, в якому позувала на червоній доріжці премії у Лас-Вегасі. Перед початком концерту Каменських з’явилася в патріотичному тренчі, який прикрашали гасла Ukraine is freedom, Freedom is Ukraine, “Слава Україні”, Stop the war, Stand with Ukraine. Такий образ створила подруга виконавиці, дизайнерка Анна Андрійчук.