“Хай тебе хтось пи*дане по узбіччю. Або будеш там до вересня” – дружина накидала порад окупанту

Російські окупанти хочуть покинути Україну і повернутися додому за будь-яку ціну.

Про це свідчить перехоплена розмова військового РФ з дружиною, яку оприлюднила українська розвідка у Facebook 13 травня.

Жінка пропонує чоловіку травмувати себе, оскільки “іншого виходу немає”. Судячи із запису, як це зробити краще, вона не знала. Варіантів мала кілька.

“Вітя, впади з танку. Або ти там (на фронті. – Gazeta.ua) будеш до вересня. На пів року ви поїхали. Вас ніхто міняти не буде. Тому що всі відмовляються. Ногу, звичайно, собі стріляти не треба, тому що це вже х*й знає що вийде. Ну, я не знаю, хай тебе хто набудь пи*дане по узбіччю. Тому що одразу з госпіталю можна поїхати додому”, – закликає дружина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Досягли певного “цинізму”: ЗСУ влаштували “сафарі” на кадировців

Окупант пояснює, що травма не гарантує повернення і наполягає саме на пораненні.

“Ні, можна поранення отримати. Там, кажуть, ФСБівці зараз будуть перевіряти”, – впевнений він.

Далі розповів історію “зачистки” окупованого населеного пункту:

“Село взяли нещодавно. У нас дев’ять 300-х. Морпіхів близько 100 заходило. Вийшло 50. Комбат каже, в кожен підвал кидайте гранату, не дивлячись. А потім вже заходьте. Хлопці не стали закидувати. А потім зайшли, а там четверо дітей сидить маленьких”.

Втрати російських окупантів в Україні на 13 травня становлять приблизно 26,9 тис. осіб. Ворог з початку активної фази війни втратив також багато одиниць техніки.

Ці цифри попередні, оскільки підрахунок ускладнює висока інтенсивність бойових дій.