Окупанти обстріляли Харківщину: двоє людей загинули, ще четверо поранені

У результаті бомбардувань Дергачівщини загинули дві людини, ще чотирьох було поранено, двоє з яких медики. Усі ці люди цивільні особи.

Внаслідок бомбардування міста Дергачі з “ураганів” було серйозно пошкоджено будівлю штабу, приміщення РАЦСу, зруйновано харчоблок Дергачівської лікарні, частину поліклініки разом з рентгенологічним кабінетом, повідомив міський голова В’ячеслав Задоренко.

Від вибухової хвилі постраждала будівля відділення швидкої допомоги. Жоден з обстріляних об’єктів, не кажучи вже про приватні будинки, що руйнуються щодня, не мав жодного відношення до військової інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові звільнили чотири села на Харківщині

Під окупацією на сьогоднішній день перебувають Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи (повністю), Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського округу.

На Слобожанському напрямку ворог діє угрупованням, яке складається з окремих підрозділів шостої загальновійськової армії Західного військового округу, 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу, берегових військ балтійського та північного флотів. Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських військ у напрямку державного кордону. Ворог також проводить розвідку підрозділів Сил оборони на північ та північний-схід від міста Харків.