Затримали чоловіка, який ховав понад 100 набоїв і десятки коробок гумдопомоги у гаражі

Мешканець Калинівки Вінницької області приховав у своєму гаражі бойову гранату Ф-1, запал до неї та понад 100 набоїв калібру 5,45-мм. Також привласнив десятки коробок гуманітарної допомоги.

Поліцейські отримали інформацію про 49-річного зловмисника від місцевих, повідомила Нацполіція у Вінницькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські десантники знищили ворожий вертоліт за $36 млн

“Під час проведення процесуальних дій інформація підтвердилась. Поліцейські спільно із Хмільницькою окружною прокуратурою вилучили у чоловіка бойову гранату Ф-1, запал до неї та 119 набоїв калібру 5,45-мм, а також гуманітарну допомогу. Зі слів правопорушника, частину допомоги тиждень тому він надіслав до Донецької області, а іншу з невідомих причин продовжував зберігати в гаражному приміщенні”, – йдеться в повідомленні.

Калинівчанина освідували у медзакладі: результати досліджень показали наявність у чоловіка алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Зловмисника затримали. Йому загрожує до 7 років в’язниці.

Генеральний директор лікарні використовував надану на потреби ЗСУ та закладам охорони здоров’я гуманітарну допомогу – п’ять машин швидної допомоги для власного збагачення. Після прибуття на територію України автомобілі швидкої допомоги не були розподілені на потреби армії чи лікарень.