Зірки відреагували на виступ Повалій у Москві: “Пластика впливає і на мозок”

Українські зірки прокоментували виступ виконавиці Таїсії Повалій на концерті в Москві, приуроченому до Дня перемоги. Артистка, яка має мовчазну позицію щодо війни РФ проти України, виконала перед росіянами “Пісню про рушник”.

Відповідне відео із заходу в РФ опублікували в мережі. Українці вирішили не мовчати та гнівно відреагували на виступ Повалій в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федишин висловилася про мовчазну позицію Ані Лорак та інших: “Для мене вони порожнє місце”

Ведуча Маша Єфросініна, зокрема, написала: “Я розгублена: не можу зрозуміти, яка й*бана ганьба ганебніша. Виступ Таїсії Повалій з українською піснею сьогодні на телеканалі “Росія 1″ чи упороті святкування Дня перемоги росіян?”.

Співачка Оля Цибульська опублікувала відеозвернення, в якому поміркувала, як Повалій “не застрягло поперек горла” та де такі зірки “у вовка очі позичають”.

Виконавець Melovin назвав вчинок колеги верхівкою цинізму: “Пластика таки впливає і на мозок. Від Таї мракобіс”.

Повалій, яка досі мовчить про російську агресію проти України, розважала росіян 9 травня. Вона виконала “Пісню про рушник” на концерті, що транслював пропагандистський телеканал “Россия 1”. До того ж, на заході в Москві, приуроченому до Дня перемоги, співала українською.