Лукашенко вважає, що керує колгоспом – білоруський екстренер “Динамо”

Президент Білорусі Олександр Лукашенко є співучасником злочинів в Україні.

Про це заявив колишній гравець та тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич в ефірі YouTube-каналу “Бомбардир”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “За 26 років жоден бандерівець мене не вкусив і не перегриз горло” – білоруський екстренер “Динамо”

“Якщо президент країни не говорить своєю мовою, я думаю, що він може й слова гімну до кінця не розуміти. Що білоруси – це все-таки мирні люди. Якщо летять ракети з Білорусі, якщо злітають літаки – то ти вже співучасник цього всього” “, – сказав екс-динамівець.

Хацкевич згадав, що перед одним із матчів збірної до табору мав приїхати Лукашенко. Усю територію почали перевіряти, і тренування вчасно не розпочалося.

“Він вважає, що він керує колгоспом. Тому що в країні, виходить, один президент, а решту посад займають чиновники – це голови. Нас виховували в той час, що голова – це людина, яка керує колгоспом. Тому він, напевно, так і думає, що він керує колгоспом. Він залишився із таким менталітетом селянина”, – додав фахівець.

Хацкевич протягом довгого часу був гравцем “Динамо”. 2017 року очолив головну команду київського клубу. Влітку 2019-го був звільнений з посади через незадовільні результати.

Взимку 2019 року почав працювати в російському “Роторі”. Навесні 2021-го було оголошено, що він покидає волгоградську команду.