Військові РФ чеченці й буряти влаштували стрілянину – не поділили “здобич” і не хочуть іти в наступ

В окупованій Киселівці Чорнобаївської сільської громади Херсонської області відбулася стрілянина між військовими РФ чеченської та бурятської національності.

У нічному інциденті відзначилися понад 50 учасників із кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих невідома, повідомило Головне управління розвідки МО в України в Telegram.

Причини конфлікту полягають в небажанні бурятів вести наступальні бойові дії та “нерівноправність” умов із чеченцями.

Останні взагалі не бувають на передовій, залишаючись у тилу суто як “загороджувальні загони”. Їхнє завдання – спонукати підрозділи окупантів до активних дій. Тобто стріляти в тих, хто намагається відступати.

Ще одна причина – нерівномірність розподілу награбованого. Основний “зиск” від мародерства мають ті ж чеченці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше ліквідованих окупантів прибули з бідних регіонів РФ

Від небажання брати участь у наступальних діях і виник конфлікт між командирами та особовим складом підрозділів ЗС РФ в окупованій Федорівці Запорізької області.

Росіяни жаліються місцевим жителям на обман під час підписання контрактів і згоди на участь у бойових діях.

Російським контрактникам обіцяли операцію за “кримським сценарієм”. Тобто без спротиву України, виділення житла на зайнятих територіях і спокійна служба.

Побачивши реальну картину, багато росіян відмовилися від подальшої служби.

“Це спричинило конфлікт, розбиратися в якому прибули представники ФСБ. Частину військовослужбовців після допитів увезли в невідомому напрямку. До місця служби вони не повернулися”, – ідеться в повідомленні розвідки.

Так звані кадировці у війні проти України мають лише символічне значення. Їх бояться в самій Росії, але в Україні їх вважають звичайними злочинцями.