Падіння літака АН-26: перші подробиці (ОНОВЛЕНО)

Літак АН-26, який впав сьогодні о 9:00 у районі Михайлівки Запорізького району, за попередньою інформацією, належав Україні.

Повітряне судно виконувало технічний рейс. Відомо про одного загиблого та двох поранених, повідомляє Запорізька військова адміністрація в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розсекретила плани “другої” фази війни в Україні

“Кількість екіпажу та причини падіння з’ясовують. За попередньою і поки що не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун”, – йдеться в повідомленні.

На місці події працює ДСНС та відповідні органи.

ОНОВЛЕНО.

Літак був цивільний, пояснив депутат від “Слуги народу” Федір Вениславський в ефірі національного телемарафону.

“Це цивільний літак, який не належить до Збройних сил. Це черговий злочин Російської Федерації, що збиває мирні цивільні літаки. Авіакомпанія, яка робила технічний виліт цього літака, жодного стосунку до військових дій не має. Тому це черговий злочин Російської Федерації”, – сказав він.

Вранці 22 квітня у Вільнянському районі Запорізької області впав літак АН-26. Повітряне судно виконувало технічний рейс. За попередньою інформацією, причиною катастрофи літака АН-26 стала не атака противника. Про це повідомили в правоохоронних органах.