Найбільша криптобіржа Binance вирішила покинути Росію

Найбільша криптобіржа Binance вирішила покинути Росію

Фото: Getty Images

Binance більше не працюватиме у Росії

Протягом наступних кількох місяців Binance закриє всі обмінні сервіси та напрямки бізнесу у Росії.

Найбільша криптовалютна біржа у світі Binance вирішила покинути ринок Росії. Бізнес продадуть компанії CommEX. Відповідна угода вже укладена, повідомляється на сайті Binance у середу, 27 вересня.

Вказано, що повний процес переведення користувачів на нову платформу займе до одного року. У Binance запевнили, що активи російських клієнтів будуть надійно захищені.

“Дивлячись у майбутнє, ми розуміємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією відповідності Binance. Ми… зосередимо нашу енергію на понад 100 країнах, у яких працюємо”, – заявив директор із забезпечення відповідності Binance Ной Перлман.

Очікується, що протягом наступних кількох місяців Binance закриє всі обмінні сервіси та напрямки бізнесу у Росії. Частину нових російських користувачів негайно перенаправлять на CommEX.

Фінансові деталі угоди не розголошуються, проте відомо, що внаслідок цього продажу Binance повністю покине РФ.

“Binance не матиме постійної частки доходів від продажу, а також не матиме можливості викупити частки в бізнесі”, – запевнили представники біржі.

Нагадаємо, у березні Binance заборонила росіянам операції з доларом і євро. Таке рішення пояснили обмеженнями в рамках десятого пакета санкцій Євросоюзу проти РФ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet