7 найкращих додатків для дітей на Android TV

7 найкращих додатків для дітей на Android TV

Фото: надане рекламодавцем

Сучасні гаджети дають дітям безліч можливостей. Проте що саме вони будуть дивитися, слухати чи у що грати – обирати все-таки батькам.

Серед величезної кількості дитячих застосунків на Android TV ми обрали сім, які не тільки розважають, але й розвивають творчі здібності та пам’ять. Як навчати дітей за допомогою додатків для смарт-телевізора – і робити це легко та весело, розбираємося разом з брендом Smart-телевізорів KIVI.

Сучасні Smart TV від KIVI мають все, що важливо для батьків. Насамперед це технології покращення зображення, широка лінійка розмірів (від 32 до 60 дюймів), екрани різної роздільної здатності (HD, Full HD, 4К), підтримка голосового управління Google Assistant та функція Сhromecast, що дозволить включати відео зі смартфону. А ще – в них низький рівень синього випромінювання: ця технологія піклується про  зір дитини, зменшує вплив шкідливого синього випромінювання екрана і запобігає втомі очей.

1

 

Восени виробник презентує українському ринку телевізор, розроблений спеціально для дітей – KIVI KidsTV. На його рамку та підставки можна кріпити дитячий конструктор, а екран захищено загартованим склом, також по ньому можна писати й малювати маркерами. На задній панелі розміщено нічник – для тих дітлахів, які бояться засинати у темряві.

Нові моделі телевізорів KIVI працюють на операційній системі AndroidTV 11 і мають функцію батьківського контролю – тож ви легко можете обмежити той контент, який вашим дітям поки не варто дивитися.

Disney +

Неможливо знайти дитину, яка не любила би мультфільми від легендарної студії Disney. В додатку Disney +, який було скачано понад 100 мільйонів разів, ви знайдете фільми, серіали та мультфільми від Disney, Pixar, Marvel, Star Wars і National Geographic… Буквально все – від «Сімпсонів» до «Зоряних війн».

Вік: рекомендується для перегляду під наглядом батьків

Kids Doodle

Найкращий додаток для малювання. Простий та зручний, він дає можливість як малювати каракулі, так і щось більш серйозне – наприклад, героїв з улюблених фільмів або навіть малювати на готових картинах. Є різні види фарб, які можна використовувати: неонова фарба, фарба, що світиться, крейди, олівці, фарба-фейерверк. Додаток доступний як для смартфона і планшета, так і для телевізора.

Вік: для усіх

Nick

Додаток від одного з найпопулярніших у світі дитячих каналів, на якому виросло не одне покоління дітлахів. Ви можете не любити Губку Боба, проте скоріше за все ваші діти в захваті від мультфільмів Nickelodeon. У додатку зібрані всі популярні ігри, мультфільми і музичні шоу Nickelodeon.

Вік: 10+

Pianist HD: Piano +

Чудовий додаток як для тих, хто вже певний час займаються музикою, так і для загального розвитку дитини. Piano+ – один з найкращих додатків Android для навчання гри на піаніно: він імітує справжній інструмент із реалістичними звуками, а в його базі – понад 50 тисяч композицій. Додаток завантажили понад 50 мільйонів разів!

Вік: 5 +

YouTube Kids

Фактично, це безпечний простір, створений YouTube спеціально для маленьких глядачів: там  є фільтри, тож дітям у ньому значно простіше самостійно шукати та переглядати контент, а батькам – легше стежити за тим, що дивляться діти. Тут є все – від мультфільмів і серіалів до відео для вивчення іноземних мов та занять спортом.

Вік: 3+

Duolingo ABC

Duolingo — популярний додаток для вивчення мов, який також може бути корисним для дітей. Пропонуємо звернути увагу на Duolingo ABC, який допомагає навчитися читати й писати англійською. У додатку – не тільки уроки, а й захопливі історії англійською, заняття з фонетики, вправи на запам’ятовування. Для дітей є можливість налаштовувати свої профілі за допомогою веселих мультяшних аватарів.

Вік: 10+

Toca Kitchen

Яскравий та веселий додаток, який у легкій формі надихне дітей вчитися готувати. Весь сенс гри в тому, аби готувати їжу для улюблених персонажів. Також можна вигадувати свої рецепти – діти можуть використовувати шість різних інструментів і інгредієнтів на кухні, щоб приготувати якусь незвичну страву та пригостити своїх героїв. У новій версії гри діти вчаться готувати суші.

Вік: 4+