Усик розірвав Джойса на шматки – ексчемпіон світу

Усик розірвав Джойса на шматки - ексчемпіон світу

Фото: Getty Images

Джойс не зміг протидіяти Усику

Карл Фроч пригадав, як український боксер впорався із британцем у Всесвітній серії боксу.

Незабаром відбудеться бій-реванш між британцем Джо Джойсом та китайцем Чжаном Чжілеєм. Поєдинок запланований на 23 вересня, і перед ним багато фахівців традиційно роблять свої прогнози.

Висловився і колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч. Він пригадав, що китайський боксер не перший, хто завдав поразки Джойсу. Більш болючішим стало побиття 2013-го року від українця Олександра Усика, який здолав британця в поєдинку під егідою Всесвітньої серії боксу.

“Джойс знищує всіх, хто перебуває на рингу, тому що його темп роботи не знижується. Він просто йде вперед. Не схоже, що він робить щось особливе, навіть не схоже, що він б’є сильно. Він не швидкий. Він не динамічний. Немає руху голови. Це просто базовий стандарт, який іноді доводиться спостерігати.

Єдиний хлопець, який зупинив його, крім Чжана, розібрався з ним на Всесвітній серії боксу. Це був Олександр Усик у форматі п’яти трихвилинних раундів. Це щось середнє між аматорським і професійним боєм. Деякі люди не знають про це, але це своєрідна сходинка між аматорами і професіоналами. Я дивився їхній бій, і Усік дійсно перебоксував Джойса, розірвав його на шматки в тому бою”, – цитує Фроча Boxing247.

Нагадаємо, раніше Чжілей розкритикував Дюбуа за поєдинок проти Усика.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet