Росіяни готують нову хвилю “мобілізації” на окупованих територіях

Російські окупанти готуються до нової хвилі “мобілізації” на тимчасово окупованих територіях України, щоб заповнити втрати, формують списки чоловіків.

План з “мобілізації” був представлений гауляйтерам з Горлівки на Донеччині. Про це повідомив Центр національного спротиву.

“Проте у відповідь місцеві колаборанти поскаржились, що в місті зростає соціальна напруга, адже від початку повномасштабного вторгнення загинули понад 20 тис. мешканців міста, яких примусово “мобілізували” у 2022 році”, повідомив ЦНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму стрімко дорожчає пальне і вимикають світло

З мешканців тимчасово окупованих територій росіяни формують передові загони. Потім окупанти китають їх на українські загони, розповів Центр.

“Росіянам вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку вони воюють”, пишуть.

Минулого року було мобілізовано 300 тис. громадян Російської Федерації, повідомляють. Результатом стали сотні тисяч трупів та поранених росіян, що посилило соціальну напругу вже у самій РФ.

Врезультаті росіяни планують збільшити темпи “мобілізації” на тимчасово окупованих територіях, аби не виводити своє населення з трансу пропаганди й не втратити популярність війни, повідомляє ЦНС.

Доповнюється.