“Страшна і в неї губи наколоті” – Нікітюк у total black іронічно “рознесла” хейтерів

Телеведуча Леся Нікітюк влаштувала фотосесію з конем і відповіла на закиди анонімних хейтерів.

На кадрах вона позувала в чорному топі й штанах у тон. Світлини виклала в Instagram.

Блогерка пожартувала з підписників, які залишають негативні коментарі під дописами зірок шоу-бізнесу.

“Зібрав якось в пеклі головний чорт людей з прихованими профілями Instagram і питає: Хто що зробив? Нігті_Львів_офішел каже: Я написав одній ведучі Нового каналу, що вона страшна і в неї губи наколоті. Нижня білизна_XXL каже: Я написала одній співачці, що в неї донька товста… І вона співати не вміє. Касабланка_911 каже: А я написав одному волонтеру, що він брехло, і щоб займався тим, чим він займається до війни, і не ліз в політику. Чорт подумав і каже: Та побійтесь Бога, перехрестився і пішов”, написала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засмагла Нікітюк блиснула підтягнутим тілом у сміливому образі

Прихильники оцінили почуття гумору артистки.

“З іронією і без образ рознесла всіх”, “Все так точно написали,що аж додати нічого”, “Люблю вашу тонку прямоту”, “Це про Притулу, Лесю і Полякову анекдот?”, “Девіз будь-якого хейтера: зроби іншому гидоту подаруй собі радість”, писали в коментарях.

Раніше Нікітюк зробила косплей на фільм “Барбі”. Зірка показала реалістичну картинку разом з акторкою Іриною Готун. Ведуча постала в образі ідеальної ляльки Барбі, яка одягається у Мілані. Готун приміряла образ ляльки-пупса, яка купує одяг у столичних супермаркетах.