Дружина Резнікова розповіла про особисте життя і відпочинок з чоловіком

Дружина міністра оборони України Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла, як проводить свій вільний час у сучасних реаліях.

Зазначила, що для гарного настрою і самопочуття важливо правильно відпочивати. Про це розказала за лаштунками шоу “Хто зверху?”, що виходить на Новому каналі.

“Намагаюся відволікати себе чимось і придумувати будь-яку діяльність щодня. Занурення в роботу допомагає мені. А якщо маю вільний час, то дозволяю собі або нічого не робити, щоб мати можливість відновити ресурси, або ж перебирати, перескладати речі, виходити на прогулянку. Буває й таке, коли просто хочеться полежати, дати собі час на спокій”, пояснила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не робимо білий квиток. Гвоздьова відповіла, коли її чоловік піде на фронт

Зорій додала, коли графіки з коханим співпадають, подружжя проводить спільний час вдома.

“На щастя, чоловік смачно готує й обожнює це робити. Тому мені залишається лише обрати серіал чи фільм для спільного перегляду. Вдома ми коти. Взяти щось смачненьке й увімкнути кіно найкраще дозвілля для нас”, поділилась.

Раніше Зорій зізналася, що перш ніж одружитися, вони з чоловіком багато працювали над стосунками. Пара декілька разів розходилась. За словами телеведучої, усі сварки, розбіжності, образи подружжя залишили в минулому. Вона додала, що підтримує зв’язок із донькою Резнікова Анастасією від попереднього шлюбу, її дітьми та навіть колишньою дружиною міністра.