Колишня вихователька дитсадка заробляє $128 тис за місяць на фото 18+

Британська блогерка 32-річна Еліза Роуз Уотсон заробляє майже $128 тис за місяць, продаючи свої еротичні фото в соцмережах.

У 2016 році вона закінчила університет за спеціальністю “Психологія”. Але після закінчення університету у неї виникла залежність від наркотиків і алкоголю, пише Mirror.

“Будь-які гроші, які я могла отримати, йшли на придбання алкоголю чи кокаїну”, пригадала.

ЇЇ залежність тривала чотири роки. Після чого вона пройшла тривале лікування і кардинально змінила своє життя.

“Я була на межі того, щоб впоратися. На той час я зробила кілька спроб самогубства, проводячи час у лікарні та під вартою в поліції”, розповіла.

У грудні 2019-го блогерка почала працювати в індустрії розваг для дорослих, щоб збільшити дохід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна мусульманка кинула медичну школу й почала заробляти $380 тис на еротичних відео

Уотсон знадобився деякий час, щоб стати популярною. Спочатку вона заробила $2,5 тис за місяць, а після пандемії ця сума зросла до $128 тис.

Модель працює по 16 годин на добу з понеділка по неділю. Вона публікує свої фотографії та спілкується із шанувальниками віком від 20 до 60 років.

Блогерка викладає світлини в мокрих футболках, може видавлювати апельсин на прес і позувати в мереживній білизні.

Перед тим, як заробляти в секс-індустрії, Уотсон працювала вихователькою у дитсадку. Розповіла, що завжди любила проводити час з дітьми. Але її не влаштовував прибуток, тому зрештою залишила професію, щоб шукати інші шляхи.

Модель має понад 2,7 млн підписників у Instagram і 741 тис. у Tiktok.

У Верховній Раді України пропонують легалізувати порнографію. Розпочався підпис під законопроєктом про декриміналізацію порнографічного контенту, повідомив депутат від фракції “Голос” Ярослав Железняк. Документ планують зареєструвати вже цього тижня. Законопроєктом пропонують переглянути дію двох статей Кримінального кодексу: одна стосується ввезення, виробництва та поширення порнографії, а інша організації так званих місць розпусти.

Автори ініціативи наголошують, що запропоновані ними зміни жодним чином не стосуватимуться поширення чи виробництва дитячої порнографії.