Не заслуговую весь той бруд, що на мене вилили – Манчіні

Не заслуговую весь той бруд, що на мене вилили - Манчіні

Фото: Getty Images

Манчіні пішов зі збірної Італії

Колишній головний тренер збірної Італії вважає, що фанати і преса несправедливі до нього.

Роберто Манчіні не сподобалось, як фанати і преса відреагували на його рішення піти зі збірної Італії. Вже колишній головний тренер “Скуадри адзурри” заявив, що отримав дуже багато негативних відгуків на своє рішення, яких не заслужив своєю роботою.

Спеціаліст пояснив – пішов з національної команди, бо настав час для цього.

“Я нікуди не тікав і нікого не вбивав. Не думаю, що заслуговую весь той бруд, що на мене вилили. Я заслуговую поваги. І Саудівська Аравія тут ні при чому. У мене там абсолютно нічого немає.

У мене залишалися два з половиною роки за контрактом, але я вже кілька місяців думав про відхід. Можливо, прийшов час піти, тому що змінилися певні речі, з’явилися деякі ситуації, які показували, що все йде до завершення.

Не думаю, що я когось убив або проявив неповагу. Я нікого не вбив. Мені сумно читати і чути деякі речі про себе. Я сподівався, що зможу залишитися, тому що мені дуже подобалося працювати зі збірною Італії. Але коли ситуація змінюється, і ти розумієш, що пора йти, потрібно правильно підібрати час”, – сказав Манчіні в інтерв’ю Corriere dello Sport.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що збірна Італії визначилась із новим головним тренером.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet