Як у Першій світовій війні: Дикий розповів про окопи російських окупантів

Російські окупанти в Україні накопали траншей та окопів, які з’єднані фактично між собою в одну велику мережу.

Такі окопні лінії копали під час Першої світової війни. Про це сказав колишній командир роти батальйону “Айдар” Євген Дикий в інтерв’ю Radio NV.

Дикий сказав про три лінії оборони ворога.

З його слів, перші дві окупанти використовують, “щоб довго й наполегливо відбивати наші штурми”.

“Перша лінія була зроблена, кажу була, тому що значною мірою нам вдалося вже її зруйнувати, не всю, але не в парі навіть точок, на дуже значній протяжності. Так от, перша лінія, це були суцільні мінні поля. От саме сотні квадратних кілометрів замінованої території”, ‒ сказав Дикий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль не хоче забирати мертвих окупантів з України, їх безперервно спалюють у пічках Маляр

За словами Дикого, лінія оборони окупантів “це доволі суцільна лінія саме із викопаних траншей і окопів, які майже всі з’єднані фактично між собою в одну таку велику викопану мережу, а через кожні 5−10 кілометрів бетоновані доти”.

“Такого роду укріплень Європа не бачила навіть у Другу світову війну. Це Перша світова війна. От тоді Європа була перекопана такими окопними лініями. І “лінія Суровікіна” зроблена саме як на початку ХХ століття”, сказав колишній командир роти “Айдару”.

“Оскільки я зараз не там, я не берусь судити, яку лінію долати простіше: першу, де окремі опорники, але абсолютно суцільні мінні поля, чи другу, де мінні поля не всюди, але натомість така суцільна саме фортифікація”, прокоментував Дикий.

Доповнються.