Ядерні погрози РФ: сенатор США порадив Медведєву протверезіти

Сенатор Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Ліндсі Грем прокоментував погрози заступника голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва щодо застосування проти України ядерної зброї.

Росіянам час “протверезіти та усвідомити”, що їхнє варварське вторгнення в Україну не спрацює, написав Грем у Twitter.

“Моїм російським друзям, які говорять про використання ядерної зброї в Україні: ви повинні розуміти, що це був би напад на саме НАТО, враховуючи близькість України до території НАТО. Росіянам час вивести війська і врятувати багатьох молодих росіян від безглуздої смерті”, наголосив сенатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім розкритикував заяви росіян щодо застосування ядерної зброї

Раніше Білий дім назвав риторику Медведєва “нерозважливою і безвідповідальною”.

Водночас Вашингтон досі не бачить жодних ознак підготовки Росією ядерного удару.

Дмитро Медведєв регулярно вдається до погроз ядерною зброєю. 30 липня він знову почав погрожувати світові. Цього разу приводом до застосування ядерної зброї він вважає в успіху українського контрнаступу.

За час повномасштабного вторгнення російські посадовці, політики та близькі до влади підприємці стали вживати більше алкоголю. Наближені до Кремля, російського парламенту та регіональної влади джерела стверджують, що більшість відомих їм співробітників апаратів, представників уряду, публічних політиків та інших елітаріїв більше п’ють.

В адміністрації російського президента Володимира Путіна багато хто починає день зі склянки горілки. У деяких склянка перетворилася на пляшку. Багато говорять про залежність колишнього президента та заступника глави Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва. Співрозмовники ЗМІ підтвердили інформацію про це.

Орієнтовно з березня 2023 року, особливо після появи новин про майбутній контрнаступ України і ордер на арешт Путіна політики та урядовці почали пити. Сам Путін алкоголь майже не вживає.