“Проходження бойової підготовки закінчено”: Козловський зізнався, коли вирушить на фронт

Український співак Віталій Козловський розповів про свою службу в лавах ЗСУ та повідомив, коли вирушить на фронт захищати країну від російських окупантів.

Як зізнався виконавець, його бойові навчання на полігоні вже закінчилися. Наразі Козловського відпустили додому. Однак вже через два дні на співака чекає прийняття присяги та розподіл. Після цього артист вирушить воювати на фронт. Про це він повідомив у Instagram.

“Проходження програми бойової підготовки на полігоні закінчено. Далі присяга і розподіл. Маю два дні, щоб перевести дух. Але ці дні будуть точно не про відпочинок”, сказав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росіянам глина”: Козловський показав нове відео з військових тренувань

За словами Козловського, за цей час він планує зібрати все необхідне екіпірування, а також хоче придбати тепловізор для своєї бригади.

Окрім того, виконавець запише нову пісню, аби його команда змогла над нею працювати, поки він перебуватиме на службі.

“А ще встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день. І завдяки такій активності я зможу привезти для своєї бригади тепловізор. Я так звик до зброї у руках, що навіть на день взяти до рук мікрофон мені вже незвично. Це ніби якесь інше життя, від якого я відвик”, поділився артист.

Співак Віталій Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. Артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини. Така форма повістки видається військовозобов’язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Артист показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади “Рубіж” Гвардії наступу. Артист показав свій військовий квиток та жетон.