Ярмоленко сказав, чому раніше не спілкувався українською мовою

Півзахисник київського “Динамо” та збірної України з футболу Андрій Ярмоленко зізнався, чому перейшов на українську мову.

Він також розповів про своїх дітей, які не приїхали разом з ним в Україну, і саме вони попросили розмовляти з ними тільки українською мовою. Про це Андрій розповів в інтерв’ю клубному каналу “Динамо”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко повернувся у “Динамо” й ефектно забив австрійцям

“Звичайно, вони сумують. Звичайно, вони хочуть повернутися в Україну, хочуть з’їздити у Чернігів до бабусі, дідуся, але треба їм пояснювати, що зараз коїться у нас в країні та хто це коїть. А те, що мої діти самі попросили мене спілкуватися з ними українською, то це так. Зараз зі своїми дітьми я спілкуюсь виключно українською мовою”, сказав Ярмоленко.

Він також відповів на запитання, чому раніше не розмовляв українською.

“Камінець можна і в мене кинути. Чому я не робив цього раніше? Я не розумію. Потрібно було робити це раніше”, сказав Ярмоленко.

Півзахисник київського “Динамо” та збірної України з футболу Андрій Ярмоленко пригадав, як спілкувався з колишнім партнером по національній команді Анатолієм Тимощуком після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Тимощук досі ніяк не коментує війну і продовжує працювати в “Зеніті” із Санкт-Петербурга. Про коротку розмову зі зрадником Ярмоленко розповів в інтерв’ю клубному каналу “Динамо”.