iPhone 15 цього року почнуть виготовляти швидше

Виробництво iPhone 15 почнеться раніше, ніж минулого року.

У минулий різдвяний сезон їх було складно знайти у продажі. Apple хоче це виправити, пише ITC.

iPhone 15 будуть збирати Foxconn, Pegatron та Luxshare, 60% замовлень дісталася Foxconn.

Партнери Apple готуються до виробництва компонентів iPhone 15. Зараз відомо, що перші партії запчастин будуть готові до липня. Компанії шукають приміщення для зберігання партій iPhone 15, щоб не було логістичних заторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone 15: за два місяці до презентації

Джерела повідомляють, що Apple оптимістично оцінює майбутні продажі. Сподіваються, що iPhone 15 продаватиметься краще, ніж iPhone 13 або iPhone 14. Розраховують відвантажити 89 млн нових iPhone цього року. За той же період минулого року було продано 78 млн iPhone 14.

Очікується, що iPhone 15 буде мати новий 3 нм процесор A17 Bionic (Pro та Pro Max), тонку титанову рамку, перископічний телеоб’єктив з 5х-6х оптичним зумом у топовому варіанті. Дешевші iPhone 15 та 15 Plus отримають камеру 48 МП та чип A16 Bionic. У смартфонах може з’явитися програмована апаратна кнопка, а також порт USB-C та динамічний острівець у всіх iPhone 15.

Apple анонсувала довгоочікувану 15-дюймову версію MacBook Air.

Вага моделі 1,3 кг, а товщина 11,5 мм. Пристрій стане “‎найтоншим та найкращим у світі 15-дюймовим ноутбуком”.

Ноутбук буде доступним у 4 кольорах (Starlight Gold, Space Gray, Silver та Midnight Blue), має два порти USB-C Thunderbolt, зарядний роз’єм MagSafe та аудіовихід для навушників, обладнаний фронтальною камерою 1080p та має 6 динаміків із просторовим аудіо.