“Торкається серця” – Монатік випустив кліп на нову пісню

Співак Дмитро Монатік випустив новий кліп на пісню “Люди… Камені…”

Режисеркою відео стала Таню Муіньо. Ролик опублікували на YouTube.

Кліп зняли в форматі home video. Співак позував на березі моря у Одесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Кохаю, але не зовсім” Дорофєєва в ультра-коротких шортах танцювала у новому кліпі

“Люди часто кидають камені в людей. Потім непомітно перетворюються на суцільний камінь. Гублячи душу, відчуття, мотивацію до своїх рішень і звершень. Через це в них виникає велике бажання перетворити на каміння інших. Не дивлячись на це все, я не виправдано оптимістично вірю, що всі камені проростуть травами й згодом перетворяться на квіти. Я щиро вірю, що світло прокинеться в кожному з нас. Я саме про нас. Все пройдемо, все і всіх подолаємо. P.S. Проте не варто забувати, що є дорогоцінні камені, такі як, наприклад, смарагд. Це безцінно”, розповів співак.

Прихильники артиста оцінили новий ролик.

“Дякую за вашу творчість. Пісня, яка надає сили і віру в перемогу”, “Дякую за мудрість, за добро, за світло і тепло в кожному слові”, “Це торкається серця”, “Слухаю твої пісні щодня. Плачу і сміюсь, танцюю, радію, сміюсь. І вірю, продовжую вірити. Продовжую жити”, писали в коментарях.

Співаки Володимир Дантес та Монатік заспівали хіт гурту “ДіО Фільми” “Девочка Оля” українською мовою. 16 червня відбувся концерт Монатіка у Луцьку у рамках туру “ART Оборона”. Артист запросив Дантеса виступити з новим треком “Чуєш”. Згодом вони разом виконали хіт 2000-х “Девочка Оля” гурту “ДіО Фільми”.