У Німеччині чоловік вбив українку, яка з донькою втекла від війни

У Німеччині чоловік застрелив 39-річну українку, яка втекла туди від війни разом з десятирічною донькою.

39-річна Юлія приїхала з доньою у Німеччину навесні 2022 року. Про це пише Bild.

За даними видання, Юлія мешкала зі своїм 50-річним коханим німцем Францом. Він і став убивцею.

Під час скоєння злочину рівень алкоголю у його крові становив 1,4 проміле. Обвинувачений переконує, вбивство було випадковим. У будинку була зброя, адже Франц є мисливцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток жив з тілами мертвих батьків: чим закінчилась історія

“Юля не могла повірити, що в мене є важка зброя, вона дуже хотіла побачити мої іграшки. Потім вона приставила пістолет до шиї і сказала: “Натискай на курок”. І раптом пролунав постріл. Випадково” Сказав Франц.

Втім, ні суддя, ні поліція у цю версію не вірять. Поліціянти, які прибули на виклик, згадують, що під час затримання підозрюваний “виглядав абсолютно адекватним”. Хоч Франц і був у стані алкогольного сп’яніння, проте говорив розбірливо.

“Оскільки я сам розумію російську мову, зміг з ним поспілкуватися. Він чітко сказав: “Я стріляв”, розповів один з поліціянтів.

Ще один офіцер додав, що обвинувачений виглядав абсолютно холоднокровним. Він поводився спокійно і просив закурити.

У Львівській області чоловік інсценував пожежу, аби позбутися своєї дружини, яка не могла рухатися.

Він облив бензином жінку та кімнату, в якій стояло її ліжко, а потім підпалив. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Приміщення спалахнуло, проте вогонь помітили сусіди, які винесли потерпілу з охопленого полум’ям будинку на вулицю та викликали рятувальників.