Вишиванка, стильне поло та елегантні костюми: найяскравіші образи Зеленської

Перша леді України Олена Зеленська цього тижня відвідала декілька заходів у Ізраїлі.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші образи дружини президента.

Для зустрічі з президентським подружжям Ісааком Герцогом і його дружиною Міхаль Герцог Зеленська обрала стриманий образ.

Зеленська одягнула молочний костюм, який складається із спідниці довжини міді та подовженого жакета. Перша леді доповнила аутфіт білими туфлями-човниками та сережками-пусетами. Дружина президента обрала стриманий повсякденний макіяж, у якому підкреслила очі. Крім цього, Зеленська заклала волосся за вухо, що додало образу елегантності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У яскравих сукнях міні: Джей Ло продемонструвала підтягнуте тіло на сторінках Vogue

Крім цього, перша леді відвідала одну з найбільших дитячих лікарень Ізраїлю Safra Children’s Hospital.

Вона вдягнула стильне поло темно-синього кольору та чорні брюки. Доповнила аутфіт коричневими туфлями, мінімалістичними золотими прикрасами і звичною укладкою.

Також Зеленська відвідала Культурний центр України при Посольстві України в Ізраїлі, де проходила виставка “Спадщина”/Heritage.

Перша леді одягнула білу вишиванку з вишивкою в тон та об’ємними рукавами. Поєднала такий верх з чорними класичними штанами та бежевими туфлями-човниками на невисоких підборах.

Волосся вклала в легкі локони. На обличчі був макіяж у коричневих відтінках з матовою помадою на губах. Довершили аутфіт лаконічні сережки та підвіска.

Цього тижня Зеленська разом з чоловіком, президентом України, Володимиром Зеленським відвідали “Книжковий Арсенал” у Києві.

Для першого спільного виходу за період повномашстабного вторгнення, перша леді обрала класичний образ. Вона вдягнула чорний класичний костюм з подовженим жакетом та білою сорочкою. Доповнила аутфіт коричневими туфлями-човниками.

Російські пропагандисти поширили в мережі інформацію, начебто Зеленська має ізраїльський паспорт. За їхніми словами, перша леді, начебто отримала громадянство під час візиту до Ізраїлю. На знімку окупанти наробили безліч помилок.