Зеленський провів засідання військового кабінету: назвав три головні пункти

У четвер, 18 травня, президент України Володимир Зеленський провів засідання військового кабінету.

Це особливий формат роботи у вузькому колі з тими, хто відповідає за оборону держави. Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна різноманітна, і в тому наша сила: Зеленський звернувся до українців

“Були командувачі ключових напрямків фронту. Також Головком, Генштаб, розвідка, безпека. Дуже змістовна робота. Перше: бригади оборони молодці, головні стратегічні завдання виконали, деталі зараз не час повідомляти”, повідомив він.

Також на засіданні обговорили бригаду наступу.

“Молодці, готуємося, без деталей. Третє: щодо захисту цивільних громадян Повітряні сили молодці, тут із деталями. Наші пріоритети на цей тиждень, наступний і на найближчий час загалом додаткові системи ППО, додаткові ракети, навчання й літаки, далекобійна зброя. І це буде”, підкреслив Зеленський.

У четвер, 18 травня, президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників другого Strategic Ark важливого діалогу про безпеку світу.

Цей форум проходить у знакову дату, адже18 травня 1792 року стотисячне російське військо перейшло кордони Речі Посполитої та вторглося на її землю. Про це Зеленський повідомив у Telegram.

Глава держави наголосив, що Росії потрібен не мир, а час для нових ракет, нового плану, нового нападу.